2014. május 11.

Új törpe a kertemben

Már korábban is kerestem, de sehol nem találtam kerti törpét miniben, ahhoz meg nem érzem elég ügyesnek magam, hogy gyurmából gyártsak egyet magamnak. Jobb híján egy lézervágott figurát festettem ki. És most szembejött a tökéletes kerti törpe!!! Talán Kinder figura lehetett fénykorában, de kilomtalanították. Így az én kertembe költözött, és nagyon jól érzi magát:




Valahogy rászoktam, hogy vasárnaponként írjak új posztot. Talán azért, mert leginkább hétvégén tudok foglalkozni az apróságaimmal. Tegnap is elkezdődött egy új projekt, de már most bevallom, nem lesz teljesen újdonság. Azokat a technikákat fogom használni, mint az előző, kertes jelenetnél. Ennek két oka van:
- A jelenet a kollégámnak készül, pontosabban a feleségének. Azért "rendeli" tőlem az ajándékot, mert a kerti jelenetemről látott fotókat, és nagyon megtetszett neki a málló vakolat, a kilátszó téglák és a madáretető. Kell tehát vakolat, tégla és madáretető. :)
- A kivitelezésre nagyon kevés idő van, nem egészen két hét mostantól. (Tulajdonképpen ez a hétvége és a következő, mert hét közben érdemi munka idő hiányában ritkán történik.) Nálam pedig egy projekt általában két hónap alatt készül el. Most viszont nincs idő kísérletezésre és elakadásra. :) 

Ezért a jól bevált módszereket fogom ötvözni egy neten talált ötlettel, amit természetesen majd a képekkel együtt megmutatok - remélhetőleg két hét múlva! Addig csak egy egészen kis részletet mutathatok meg:


Viszlát addig is, szép hetet mindenkinek!
Melli

6 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos a törpe! Jól illek a kertbe :)
    Az újabb projekt is izgalmasan hangzik :)

    VálaszTörlés
  2. I like your garden gnome very much! Congratulations on your new project. I'm looking forward to seeing more! xo Jennifer

    VálaszTörlés
  3. I like your garden gnome, Mely, he is wonderful :D!
    I am curious to see the progress of your new project.
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  4. That garden gnome is so cute. Look forward to seeing your new project.

    VálaszTörlés
  5. Very cute garden gnome. It will be interesting to see your new project.
    Hugs, Drora

    VálaszTörlés
  6. The garden gnome is so cute.
    I am curious to see the progress of your new project.

    VálaszTörlés