2014. július 12.

Paradicsom

Már régóta szerettem volna jobban megismerkedni a Fimoval, de mindig csak halogattam. Nagyjából egy éve próbálkoztam utoljára süteményekkel... és kevés sikerrel. A tapintását sem szerettem. Annál inkább szeretem nézegetni ezeket a csodálatos apróságokat, és olyankor mindig kedvet kapok, hogy újra megpróbálkozzam a gyurmával.
Az utolsó lökést Bözse adta a két héttel ezelőtti találkozónkon: egyszerűen kölcsönadta Angie Scarr könyvét. Így nem volt már kifogás, miért nem csinálom. :) 

Ma délután végre nekiálltam, és most először élveztem a munkát!!!
Persze nagyon az elején vagyok és sokat kell még tanulnom, de most először érzem úgy, hogy nem vagyok teljesen reménytelen eset!
Borzalmasan rosszak a fények ilyen késő este, de megmutatom, ami elkészült. (A kosarat még tavaly vettem nagyon előrelátóan.)



Hamarosan újra jelentkezem, mert félig kész sárgarépáim is vannak, remélem, nem rontom el őket az utolsó pillanatban... :)

További szép hétvégét és jó éjszakát mindenkinek!
Melli

10 megjegyzés:

  1. Melli, these are lovely, especially in that lovely little basket. If these are some of your first attempts I look forward to watching your progress with working with clay. I look forward to seeing your carrots.

    VálaszTörlés
  2. Csodásak lettek Melli!!! A gyurma nekem sem kedvencem, de olykor én is bepróbálkozom.

    VálaszTörlés
  3. Привет Мели!!
    Какие сочные и аппетитные помидоры! Я обожаю пластику. Из нее можно сделать все!! Лишь бы было время!
    Замечательная работа!!!!
    Татьяна

    VálaszTörlés
  4. Hi Melli! These tiny tomatoes are wonderful, especially in that gorgeous little basket. I can't believe that it are your first attempts, so wonderful work :D! It is very kind of Bözse for loaning out her book to you :).
    Have a nice Sunday! Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  5. Your tomatoes look very realistic.

    VálaszTörlés
  6. Lovely work, Melli! I can't believe these are only the first attempts...you are very talented with the clay. I look forward to seeing more of your work.
    Hugs,
    Lisa

    VálaszTörlés
  7. Wonderful tomatoes they look so real. Fantastic work.
    Hugs Maria

    VálaszTörlés
  8. Beautiful work! Isn't fimo fun?! I look forward to seeing your carrots next! xo Jennifer

    VálaszTörlés