2016. február 9.

A babaházprojekt folytatódik!

Idén nekem is volt újévi fogadalmam: elhatároztam, hogy végre felépítem (felépítjük) a babaházamat. Már az idejét sem tudom megmondani, mikor posztoltam utoljára erről képet, mert mindig volt valami más, amivel foglalkoznom "kellett". :) Közben meg csak gyűlnek egy dobozban a berendezési tárgyak, amelyeket ajándékba kaptam vagy Bécsben vettem... Szerintem egy babaház nem is lesz elég, hogy mindennek legyen helye! :)

Első és legfontosabb feladat a "parkettázás" befejezése, hogy össze lehessen illeszteni a babaház falait. Jobb híján spatulából készül a padló, ez most itt éppen a konyha:







Jól haladunk; következik a nappali! :)

Ez a hét sem múlt el ajándék nélkül, az alábbi képet a férjem anyukája találta. Le lehet fejteni róla a papírt, így kis átalakítással gyönyörű karácsonyi szőnyeget tudok belőle készíteni! Köszönöm! :)


Szép hetet mindenkinek!
Melli

6 megjegyzés:

  1. Va quedando bien y la alfimbra monisima.
    Un abrazo
    Maite

    VálaszTörlés
  2. Я рада, что ваш проект продвигается! Пол смотрится замечательно!
    Очень красивая вышивка!
    Обнимаю
    Татьяна

    VálaszTörlés
  3. Your embroidery looks lovely. Will it be a rug or wall hanging?
    I love the wooden floor. It's a lot of work but worth the time.
    I'd love to see more of the house as you go along.
    Hugs, Drora

    VálaszTörlés
  4. It's so beutiful. Your work is amazing!!!
    In fact, I looked back through some of your older blog posts, and I think all your work is beautiful - so very well done. I'm looking forward to seeing many more of the lovely pieces that you make. I am following you, it will be very kind and nice if you visit my blog and follow too.

    VálaszTörlés