2014. március 10.

Ablak és muskátli

Hétvégén az ablakkal foglalkoztam. Sajnos lefesteni nem sikerült (még a színén is gondolkozom):




Az elmaradt festés helyett viszont belefért még egy muskátli. Az ember nem is gondolná, milyen sok időbe kerül elkészíteni egy ilyet!!! Az első virág kerek 1 órámba került. Igaz, a másik kettő már kicsit gyorsabban ment. Sajnos ma reggel szembesültem vele, hogy a muskátli levele nem lefelé, hanem felfelé pöndörödik, de már nem akarom szétszedni. Majd legközelebb úgy csinálom. Azt hiszem, az irodai folyosón ősz óta vegetáló növények tévesztettek meg... :) A muskátli is az új jelenetembe kerül majd.



Legyen szép hetetek!
Melli

9 megjegyzés:

  1. I like your window and the flower is wonderful.

    VálaszTörlés
  2. Már alakul! Biztosan nagyon szép lesz! A muskátlid talán kevés vizet kapott, azért kókad a levele. Látod a szirmát is hullatja. Majd ha meglocsolod rendbe jön :) Nekem tetszik így is, ha nem írod észre sem venni.

    VálaszTörlés
  3. Hi Melli! Your geranium is very pretty. ♥ Are you going to set it on the windowsill?
    Hugs, piikko

    VálaszTörlés
  4. Hi Melli! I like the window, it is wonderful, especially with the shutters. Your geranium is beautiful, Melli, but I don't know what happened with your geranium (grrrr, bad translator :(!, it is the same with the Spanish and Italian blogs, I really can not read them). So I tried to read Andrea's comment. She said that the 'coca' has done something....?
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  5. Great window and lovely geranium. I love red geraniums.

    VálaszTörlés
  6. Hi Melli! I love the polka dot window blind! It is so colorful and fun! Your geranium scene is gorgeous, with the flower petals underneath the pot. Great detail, very beautiful! xo Jennifer

    VálaszTörlés
  7. Beautiful work! The flowerpot is lovely! ( and the music on your blog!! :) Greetings, Anne

    VálaszTörlés
  8. La pared te esta quedando genial y el jarrón de flores es precioso :)

    VálaszTörlés