2015. március 24.

6. magyar minis találkozó

Szombaton remek programban volt részünk: hosszas szervezés után végre ismét összejöttek a magyar minisek! Köszönjünk Andának a helyszínt és az ebédet, Mártinak a szervezést, mindenkinek a részvételt és a sütiket, üdítőket. :) 


Az idő is kegyes volt hozzánk, így szuper kerti party kerekedett:



Ez a találkozó több szempontból is más volt, mint az eddigiek. 
1. Most voltunk a legtöbben! Mióta Mártit megismertük, elkezdtünk összegyűjteni mindenkit, aki Magyarországon ilyesmivel foglalkozik. Ennek köszönhetően szombaton új embereket is megismerhettünk. És a lista folyamatosan bővül! (Lehet csatlakozni!)
Üdvözöljük köreinkben Esztert, Krisztát, Mártit, Mónit, Tandyt és Zsannát.
2. Hivatalosan is megalakítottunk baráti társaságunkat, a nevünk: Magyar Miniatűr Műhely. Döntöttünk közös Facebook oldal létrehozásáról is, ez folyamatban van. (Természetesen majd hírt adunk róla!)
3. Első közös kiállításunkra készülünk, ami szeptemberben lesz. (Bővebb információ később.)
4. Apró tárgyakat vittünk, a neveket bedobtuk egy kalapba, és mindenki azt a személyt ajándékozta meg, akit húzott. Mivel most rengeteg a munka a munkahelyemen, én egy régebben készített vödröt vittem, amit Bözse (angolul itt) kapott.


Én pedig az egyik kedves új tagunktól, Zsannától kaptam egy ágyterítőt és két párnát. Pont illik az ágyra, ami karácsonyi ajándék volt a férjemtől! 



Zsannának nincs blogja, de a munkáit itt megtalálhatjátok: DewdropMinis. Köszönöm neki még egyszer az ajándékot! :)

Ezt a bejegyzést folyamatosan frissíteni fogom linkekkel, ha mások is írnak az eseményről! Szerintem érdemes lesz egy hét múlva visszanézni ide. :)

Addig is legyen szép hetetek!
Melli

Ui: Pénteken megtaláltam a tökéletes scrapbook papírt a konyhámba, tapétának, csak sajnos még nem volt eladó! (Akkor érkezett a boltba.) De a héten biztosan megveszem! :)

Update!

3 megjegyzés:

  1. Que buena reunión, espero ver esas minis exposición de septiembre.
    La colcha y las flores muy bonitas.
    Un abrazo
    Maite

    VálaszTörlés
  2. It's great to meet up with like-minded people. Looks like you all had fun =0)

    VálaszTörlés
  3. Замечательная встреча! Анда молодец, что всех объединила!
    Татьяна

    VálaszTörlés