2014. január 19.

Karácsonyi projekt (7. rész)

Boldog új évet mindenkinek!

Végre elérkezett a pillanat, amikor megmutathatom, mivel készültem karácsonyra. Még akkor is, ha már január közepén is túl vagyunk. :) Nagyon vártam, hogy elkészüljön, de igazság szerint karácsony óta hozzá sem nyúltam. Mivel Magyarországon az időjárás kicsit sem hasonlít a télre, egyszerűen nem volt hangulatom hozzá.
De tegnap elvégeztem rajta az utolsó simításokat (legalábbis egyelőre), és íme:



















 











Eddig ez volt a legösszetettebb alkotásom, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megvalósítani. (Ezúton köszönöm a segítséget a férjemnek, és remélem, Anda felfedezi az ajándékait a fotókon!) Úgy terveztem, idén karácsonyra csinálok hozzá egy téli környezetet is, járdával, hóval. Mert most már inkább a tavaszi projekten gondolkozom.

Legközelebb - korábbi ígéretemhez híven - ismét egy sorsolással jövök, csak még ki kell találnom, mi legyen az ajándék. :)

Innen jut eszembe, egy jó hír a végére: Lisa végre megkapta az ajándékait, amit még december 21-én küldtem el neki postán. Nem tudom, hol járhatott közel egy hónapig, de minden jó, ha a vége jó! :) Lisa erről a blogjában is írt, amit köszönök szépen!

Melli

10 megjegyzés:

  1. Even if it's a bit late, it's still a great project!!! All the tiny miniatures are so cute that doesn't matter the time of the year, they are still very cute!!! Well done! Great job!!

    VálaszTörlés
  2. Thank you again, Melli. I enjoyed your project and the beautiful minis! It was well worth the wait and I enjoyed my Christmas in Janauray :-)
    Hugs,
    Lisa

    VálaszTörlés
  3. It is fabulous and it is never too late to post Christmas things.

    VálaszTörlés
  4. beautiful work, all the details are wonderful!

    VálaszTörlés
  5. No, it is not too late for Christmas, it is still early........for this year to Christmas ;)! Wonderful work, Melli! There are so much details to see, wow, it took me quite some time to see everything and still I have not seen everything :D! Great work!!
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  6. Christmas is always wonderful! :) you did wonderful work! :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok Melli! Nagyon hangulatos ez a kis Karácsonyi pavilon.Visszacsempésztél egy kicsit az ünnepből nekünk ebbe a (nem is tudom milyen évszaknak kellene hívni?) ma éppen latyakos, időjárásba :)
    Sok csodás apró részlet. Jövőre várom a folytatását.
    (a világítás is csodás :)

    VálaszTörlés
  8. What a darling little Christmas room! It is very cheery and cute--great job! xo Jennifer

    VálaszTörlés
  9. Que bonito puesto navideño Mellinda, me gustan mucho todos los detalles que has colocado. Un beso y feliz año 2014!!

    VálaszTörlés
  10. holaa! que escena más bonita! :) me encanta.

    Muchas gracias por participar en mi sorteo, besitoos

    VálaszTörlés