2014. február 10.

Virágos hangulatban

Nemrég vége lett az egynapos télnek Budapesten, ez a tény és egy újonnan felfedezett kreatív bolt virágos dolgok készítésére ösztönzött. (A rózsákat a boltban vettem.)


A kalitka ezúttal saját munka (meg is látszik...), de elégedett vagyok vele, mert végre sikerült valamit kopottra festenem. Eddig minden túlságosan újnak nézett ki. Magának a kalitkának is többször nekifutottam az elmúlt hónapokban, és csak most sikerült befejezni. 



A vödröt decoupage technikával készítettem. Nehezebb volt megcsinálni, mint amire számítottam. Régebben fát többször is díszítettem így, de sem a bádog, sem a repesztőlakk nem szerette az akrilfestéket. De lehet, hogy csak nem volt jó minőségű a festék. (Régebben hobbifestéket használtam, de az most nem volt itthon.)


Ha már így benne voltam a festésben, megcsináltam a karácsonyra kapott DIY karácsonyfadíszt is. Az elejét kicsit felturbóztam földdel, járdával, hóval, és bevittem az irodába. Így már ott is van minim. :)


A karácsonyi bódém is idényelt még egy kis kiegészítést, az egyik fala túlságosan üres volt, nem tetszett. Festettem és ragasztottam oda néhány fagombot. Feldaraboltam egy lézervágott karácsonyfadíszt, így lett három aranyos mini angyalkám is.



Szép hetet mindenkinek!
Melli

5 megjegyzés:

  1. Hi Melli! Your roses look wonderful in the birdcage and the small bucket. I think you had problems to paint them (the translator does not work well), so perhaps you should have use a primer before you had painted them? Or you can use gesso.
    I love those tiny Christmas miniatures in your Christmas scene.
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  2. I like the roses in the birdcage.
    The Christmas scene is amazing.
    Bye, Faby

    VálaszTörlés
  3. Látom alkotói lázban égtél! Remek kis dolgok sikeredtek!
    A vödör a kedvencem.Igazán romantikus a mintája.

    VálaszTörlés
  4. The roses and the bucket they are in are gorgeous and I really like the Christmas items.

    VálaszTörlés
  5. The roses and the Christmas scene are so nice! Well done!

    VálaszTörlés