2014. június 27.

D.I.Y. kit

Még tavaly ősszel kaptam ajándékba egy készletet, de pont akkor utaztunk Olaszországba, ezért nem raktam össze. Utána meg lefoglaltak a saját ötletek. Most viszont nem értem rá saját jeleneten gondolkozni, így remek alkalom kínálkozott, hogy összerakjuk. (A férjem is segített, és szerintem élvezte!!!)
Bizonyos szempontból unalmasabb volt, mint egy saját projekt, de nagyon érdekes volt látni, hogy ha nem én találok ki valamit, akkor milyen egyszerű darabokból áll össze. :) Összességében nagyon cuki lett! A párnákat nem sikerült szépre megcsinálni, ezért kicsit át kellett rendeznem a dolgokat, és keresni egy szőnyeget. 15 cm magas, talán 1:18 arányú lehet.

Előtte:

Utána:


A kalitkát én csempésztem a jelenetbe:


Könyvek...


... és még könyvek:
 A férjem kedvence:
 Müködő világítással: Még műanyag lapot is adtak hozzá:


Profi fotó az ebay.com-ról (így kellene kinéznie!):


Hamarosan elkezdem a következő projektet, ami egy korábbi részlet jelenetbe foglalása lesz. Szép hétvégét mindenkinek!

Melli

6 megjegyzés:

 1. It's a beautiful scene. I like the details.

  VálaszTörlés
 2. Dear Melli,
  This scene is very lovely. So many details in such a small space. Great work!
  Hugs, Drora

  VálaszTörlés
 3. The kit looks like a lot of fun, and the result is beautiful! Almost 3/4 scale--I wonder if Sylvanian Families could live in it? :-) xo Jennifer

  VálaszTörlés
 4. Aranyos. Azért halkan megsúgom, nekem jobban tetszik az a kis jelenet, amin a fecskefészek is van! :) Az eredeti !!!!

  VálaszTörlés
 5. I have often seen little kits like this and have wondered whether to do one. It has made up well and is very cheerful. I might get one at some stage to put aside for a rainy day.

  VálaszTörlés