2015. január 4.

Betlehem

Boldog új évet mindenkinek! 

A téli szünet végére elkészült a betlehem is a kandalló tetejére. (Végül mégis a karácsonyi jelenet mellett döntöttem, viszont nem ragasztom be a karácsonyi dekorációt, hogy később majd át tudjam rendezni!)


A figurákat a bécsi kiállításon vettem, "csak" festeni kellett őket. (Hát ahhoz képest, milyen picik, elég sokáig tartott...)A jászol balsafából és seprűből :) készült, és valójában csak ekkora:


Nagyon furcsa, hogy megint januárt van... Olyan gyorsan eltelt egy év!
Legsikeresebb projektem minden kétséget kizáróan az unokaöcsémnek készített ajándék volt. Azt tudtam, hogy nagyon szeretne egy babaházat, de azt nem gondoltam, hogy ennyire fog örülni neki. A minap mesélte anyukám, hogy amikor náluk voltak, Erik akkor is emlegette, hogy a nappaliban hagyta a babaházat, és hát nem is tudja, hogy vajon ott lesz-e még, amikor hazamennek... Pedig amikor átadtuk, már akkor is mondtuk, hogy ez az övé, és igen, ott is marad náluk. :) Nekem nagyon furcsa, hogy ennyira aggódik miatta.

Szép hetet mindenkinek!
Melli

6 megjegyzés:

 1. The Nativity is beautiful. You did a wonderful job painting those tiny pieces. 2014 did seem to pass quickly. My mother says that the older you get, the faster the time goes....
  I loved the project for your nephew and the pictures of him so excited were priceless.
  Hugs,
  Lisa :D

  VálaszTörlés
 2. Melli, your Nativity is absolutely wonderful work: you have painted the figurines perfect and they look amazing with so much tiny details.
  I fully agree with you that time flies!! The project for your nephew was indeed a wonderful project, I do understand that you were touched to see his reaction, I would be too :)!
  Hugs, Ilona

  VálaszTörlés
 3. Melli, yours Bethlehem looks amazing. It is also a tradition in Poland to have such a nativity scene in home during Christmas.

  VálaszTörlés
 4. Beautiful Nativity. Wonderful work.
  Hugs Maria

  VálaszTörlés
 5. Beautiful mini nativity scene, Melli! Happy new year! xo Jennifer

  VálaszTörlés
 6. Eres la mejor tia del mundo, tu sobrino seguro que te adora.
  El nacimiento está precisos, para pintar y hacer bien las cosas es necesario invertir tiempo e interés.
  FELIZ AÑO
  Un abrazo
  Maite

  VálaszTörlés