2016. május 18.

Tervek

Múlt héten - hosszas gondolkodás után - végre eldöntöttem, milyen lesz a babaházam. A konyha ablaka környékét és felette az emeleti részt piros tégla borítaná, ugyanígy a terasz ajtó nélküli részét is. A ház többi részét fehér struktúrpasztával vonnám be. A tető barna lenne, a díszeket és az ablaktáblákat pedig country kékkel vagy zölddel festeném le. 
Ami függőben maradt, az a terasz padlója. Nagyon teszik a hajópadló, de nem tudom, hogy nézne ki a tégla mellett. Így ezt a kérdést elnapoltam. 


A következő lépés mindenképpen a terasz kell, hogy legyen, mert később nem fogok hozzáférni. Ezért hétvégén megcsináltam a téglákat a "szokásos" tojástartóból. (Nem volt zökkenőmentes, mert pár hete hirtelen felindulásomban, hogy dobáljuk ki a szemetet, kidobtam az összegyűjtött tojástartók nagy részét, így most a hűtőben lévő dobozokat is be kellett gyűjtenem a cél érdekében.) 






A festés, fugázás még hátravan. Kicsit aggódom is miatta, mert a téglákat egy kartonra ragasztottam fel, remélem, nem fog vetemedni a fugától...

Eddig jutottam, amikor megláttam egy babaházat... Ez volt az. És most már napok óta azon gondolkozom, hogy mégis inkább ehhez hasonlóan kellene megcsinálni nekem is, mert ez annyira cuki! :) 
Nem tudok dönteni, ez már a hatszázadik ötlet... :)

Melli

4 megjegyzés:

  1. Hi Melli! Your plans for your newest dollhouse are nicely coming together, at least you are having lovely plans for it ;)! I can't wait to see more of the build and more plans. Good luck with making the right decisions :)!
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  2. bon départ et magnifique projet
    hugs

    VálaszTörlés
  3. Your work is already coming along just fine. I love the house in the link. It has a lot of outdoor plants and decoration which you can add to the house you are working on.
    Good luck with you decisions.
    Hugs, Drora

    VálaszTörlés
  4. Я думаю у вас получится замечательный дом! Жду следующий пост! Очень интересно!
    Обнимаю
    Татьяна

    VálaszTörlés