2014. április 6.

Árvácska

Múlt hétvégén nem voltunk itthon, ezért csak a prototípust tudtam megcsinálni (félig). De szerencsére a többi példány már gyorsabban ment, így hétfőn és szerdán gyártottam még hatot. Nem mértem le őket, de nagyjából 5-6 mm lehet egy virág (+ a szár és a levél hozzá).
Rémálom fényképezni őket, gyakorlatilag az esti világításban nem sikerült elfogadható képet csinálni. Minden kép homályos és maszatos lett, élőben sokkal jobban tetszettek. A képek alapján viszont úgy döntöttem, hogy át kell festeni őket, mert a fotókon nem hasonlítanak az igazi árvácskára.
Munka szempontjából ez a hétvége sem úgy alakult, ahogy terveztem, viszont ma kisütött a nap, így legalább csináltam pár képet, már az átfestett virágokról:





És ilyen volt, mielőtt átfestettem:


Szép hetet mindenkinek!

Melli

6 megjegyzés:

  1. Your pansies are a lovely addition to your scene! I get so frustrated when my photos come out blurry! These photos look great! xo Jennifer

    VálaszTörlés
  2. I like your new flowers in the scene.

    VálaszTörlés
  3. Precioso trabajo, me encanta.
    Un abrazo.
    Yolanda
    Villa Pulgarcito.
    http://arteyolandamoranminiaturas.blogspot.com.es

    VálaszTörlés
  4. Hi Melli! Yes, sometimes it is very difficult to take good pictures, especially if the weather is too dark. Today we also had such a day: lots of rain and dark!
    I like your pansies, they are not easy to make them.
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  5. Hi Melli,
    I have so much trouble making flowers and I think yours look beautiful. :-) The pansies are a wonderful color. Your photos came out great too.
    Hugs,
    Lisa

    VálaszTörlés