2014. április 18.

Az első megrendelésem :)

Szerettem volna a tavaszi jelenetemet húsvétra befejezni, de tegnap váratlan esemény történt. A kollégám megkérdezte, hogy van-e olyan mini, amitől meg tudnék válni, mert szeretné meglepni a feleségét húsvétra, és megvenné! (Régebben mutattam neki pár fényképet a hobbimról.) Egyelőre nem jelenetet szeretne, hanem valami apróságot. 
Természetesen nekem nincsenek "raktáron" eladásra szánt apróságok, ezért improvizálnom kellett. Úgy döntöttem, "feláldozom" a jelenetemhez épp csak elkészült nárciszokat, de örömmel tettem, mert ez óriási megtiszteltetés nekem. Ez az első olyan alkotásom, ami nem barátokhoz vagy családtaghoz került!
Cserépbe ültettem őket, és gyorsan készítettem még egy mini kölnit és egy piros tojást. Összességében egy picit talán nagyobb lett, mint 1:12, de még így is nagyon aranyos kicsi. A kollégámnak nagyon tetszett, remélem, a feleségének is fog!
Pénzt viszont nem akartam elfogadni, úgyhogy hosszas alkudozás után abban maradtunk, hogy szeretem a kólát. :)






Most kezdhetem újra a nárciszokat... :)
Kellemes ünnepeket!
Melli

6 megjegyzés:

  1. Congratulations on your exchange with your colleague! You spread miniature Easter cheer all around. This was your first order with more to follow. :-) xo Jennifer

    VálaszTörlés
  2. Of course she'll like it. It's a beautiful Easter scene.
    Happy Easter!
    Hugs, Drora

    VálaszTörlés
  3. Прекрасная сцена!
    Счастливой Пасхи!
    Татьяна

    VálaszTörlés
  4. That is lovely to be asked by a colleague for a special gift. The daffodils are lovely.

    VálaszTörlés
  5. How lovely that your colleague asked you for exchanging this Easter scene, Melli :D! I am sure she liked it, the egg is very special and the daffodils are beautiful!
    Happy Easter to you and yours!
    Hugs, Ilona

    VálaszTörlés
  6. Nagyon cuki! Gratula az első üzlethez :)

    VálaszTörlés