2014. augusztus 17.

Miniatűr konyha 4.

Végre elkészült a konyhám teljes bútorzata, már csak be kell költözni. Egyelőre szép rend van. (Nálam ez eléggé ritka jelenség...)


Végül ezt az anyagot választottam függönynek. Lehet, hogy nem tökéletes, de  ez volt a legjobb, amit találtam.


A maradék anyagból kárpitoztam a széket.


A korábbi nagymértékű haladás oka az volt, hogy szabadságon voltunk két hétig, de mivel nem voltunk otthon, ezt biztonsági okokból nem publikáltam.
Ha már nyaralás, akkor az ember kirándul, és ha kirándul, akkor vásárolgat is! :) Az alábbi apróságokat Tihanyban találtam. (A baglyot nem lehetett otthagyni!)



Tegnap pedig a Mesterségek Ünnepén voltunk. Ez már a harmadik év, hogy végigjárjuk, de nem tudom megunni! A tegnapi program kerek 7 órán keresztül tartott, igaz, volt benne egy pizzázás is, mert mikor 6 óra múlva hazaindultunk, nem éreztem képesnek magam arra, hogy még vacsorát is készítsek. Legutóbb Rómában fájt ennyire a lábam a sok gyaloglástól...
Természetesen idén is vásároltam. A bőrszalagokat mini táskákhoz akarom majd felhasználni. A többi apróság pedig csak megtetszett. :)



Erre linkre kattintva pedig legalul, a "Bababútor és makett" cím alatt meg tudjátok nézni, milyen bababútor láttam. (Ami ezek fölött van, az mind "igazi" bútor és használati tárgy.) De igazság szerint a fényképek nem adják vissza az eredeti szépségét.

A két hetes lazsálást egy hete próbálom behozni, de szerintem eltart még egy ideig, mire ledolgozom a lemaradást. Ha sikerült, jövök! :)

Melli

4 megjegyzés:

  1. Hello Mellie,
    Your little kitchen is adorable. The side window is a bonus!Little kitchens are my favorite. Great job!
    Mini Hugs, Conny

    VálaszTörlés
  2. Hi Melli, I just love how your kitchen is developing! The side window and curtain are so cute, and all the elements work so well together. I'm looking forward to seeing more. Great job! xo Jennifer

    VálaszTörlés
  3. Egyre szebb a konyha! Tényleg csak költözni kell!
    A függöny is szép lett! Csodás kincsekre bukkantál!

    VálaszTörlés
  4. It looks more beautiful each time you post pictures. Wonderful job, Melli!
    Hugs,
    Lisa

    VálaszTörlés