2013. április 30.

Részlet a képzeletbeli kávézómból

Ezt a jelenetet már január óta tervezgettem, csinálgattam, de nehezen találtam meg az összeillő dolgokat. A festménynek többször nekifutottam, próbáltam szomorút, vidámat, napraforgósat, de valahogy egyik sem adta vissza azt a hangulatot, amit szerettem volna elérni. Most úgy érzem, sikerült.
 

 
Liduina blogján láttam egy nagyon jó ötletet a keretezéssel kapcsolatban Eredetileg aranyszínűt képzeltem el, de valamiért nem mutatott jól. Próbáltam barnával is, de úgy sem. Végül nem is festettem be, mert úgy éreztem, csak rontanék rajta.
 

Több hetet gondokoztam azon is, hogy miből és hogyan készíthenék újságtartót. Múlt hét végén végre elkészült.
 
 

Összerakáskor viszont kiderült, hogy nem igazán van neki hely, és jelentősen rontja az összhatást. Így került az Eiffel-torony az asztalra.
 

 
Mivel az egyes számú hobbim a zene, az éneklés (gyakorlatilag már óvodás koromban is énekeltem), igyekszem minden jelenetembe valamilyen hangszert csempészni. Ezúttal egy karácsonyfadíszból előléptetett szaxofont.
 


A teáskannát, a csészét és a kalapot sem én készítettem.
Sajnos nem sikerült tükröződésmentes fotót csinálni, még ez lett a legelfogadhatóbb. A teljes doboz így néz ki:


8 megjegyzés:

  1. It's a very nice scene.
    Bye, Faby

    VálaszTörlés
  2. Hi Melli, such a coincidence; apparantly you had the same kind of lace at home as I used in my tutorial. It looks wonderful, you chose a pretty colour and did a very good job. In fact, the whole room looks lovely, my compliments!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. I've just realized, that I bought the same kind of lace. It was the most beautiful lace in the shop, I really like it. Your pictures are wonderful, and thank you for the tutorial once again.

      Törlés
  3. Mi piace la scena con tanti oggetti e ben distribuiti! Un buon lavoro, baci Manu

    VálaszTörlés
  4. Какая прелесть! Замечательные фотографии!
    Татьяна

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó jelenet lett! Gratula!

    VálaszTörlés
  6. Very beautiful. You have done a nice scene!

    Lil on Lilsdolls

    VálaszTörlés