2017. március 15.

Boltocska - 5. rész / Grocery - Part 5

Zajlanak az események nálunk. El kellett adnunk egy régi szekrényt (vettünk helyette egy jobbat), közben kiderült, hogy a szekrény mögött nagyon piszkos lett a fal. Így most festetünk is. Csak egy szobáról van szó, de mindent ki kellett pakolni belőle. Többek között a festékeket és alapanyagokat is. Most minden dobozokban van, és mindenhol dobozok vannak, semmit nem találok. Még legalább egy hónap, mire rend lesz. Nagyon várom már! 

Azért picit megint sikerült haladni a bolttal.
Végre kifehéredett a fal! :) Hát legalább 6-7 réteg festék kerül rá. Annyira nem akart fehérré válni, hogy végül elefántcsont színű festékkel festettem át, amitől persze sárga lett. :( Viszont ezt a sárgát már 2 réteg fehér festékkel el lehetett tüntetni. :) 
Lefestettem zöldre az ablakot és az ajtót - nem tudom, miért, én ezeket zöldnek képzelem, bár a fotó, ami alapján dolgozom, fekete-fehér. (A barna amúgy sem mutatna túl jól a dobozban. Onnan tudom, hogy ez van a zöld festék alatt alapozásként.)
Az ablak alá készült egy polc is, hogy mindenféléket lehessen a kirakatba pakolni. 
Remélem, még a héten lesz időm megcsinálni a VEGYESKERESKEDÉS táblát és a házszámot is, és persze hátravan még a "járda" lebetonozása.

3 megjegyzés:

  1. Me gusta el contraste de tonos!!
    Besos.

    VálaszTörlés
  2. Great Atmosphere outside your store, Melli and I really like the merchandise displayed in the window too!

    VálaszTörlés