2017. március 3.

Boltocska - 4. rész / Grocery - Part 4

Az elmúlt napokban ismét a következő kiállításunkra készülő boltommal foglalkoztam. Picit színeztem a téglákon, majd fugáztam, végül felkerült a vakolat is. Nagyjából ennél a lépésnél kiderült, hogy teljesen feleslegesen ragasztottam fel egyesével egy csomó téglát, a vakolat alól alig látszik ki. Hasonlít az inspirációként használt fotóra, de valószínűleg sokkal egyszerűbb megoldást is választhattam volna.





A belsejét egy fotóval oldottam meg, de ennél jobbat nem találtam. Még gondolkozom rajta, hogy az ismétlődést eltakarjam-e egy függönnyel az ablakon.
 


Jelenleg így állunk:
 

A vakolat színével még nem vagyok elégedett; hiába festettem át kétszer fehér festékkel, elég szürke maradt, biztos, hogy kell neki legalább még egy réteg.

Legyen szép hétvégétek,
Melli

3 megjegyzés:

  1. What a nice idea this background of roombox
    The wall is very well done
    Hugs

    VálaszTörlés
  2. It looks great! It's always good to have a deadline to finish a project. I'm sure your shop will be one of the best. If there's going to be a competition I wish you to get first prize.
    Hugs, Drora

    VálaszTörlés
  3. La pared de ladrillos te ha quedado preciosa,un aspecto muy realista,estoy segura que acabará convenciéndote el color!!!
    Besos.

    VálaszTörlés