2020. április 16.

Karanténfestés 5-6.

Lassan szinte minden napra jut egy online foglalkozás, így most mutatom a tegnapit és a mait.
Ezt a festést is a FessNekinek köszönhetjük.
Ha van kedvetek, próbáljátok ki ti is! Igaz, hogy magyarul vannak, de jól látható minden szín és mozdulat. A videók megállíthatók, visszatekerhetők, de csak 3-4 órán keresztül vannak fent. Egy-egy videó kb. 90 perces.
Itt találjátok meg a következő napok programját.

Provance
 
Nem adtam fel a biciklifestést, tegnap a Provance című képet festettem. Ezúttal a bokorral gyűlt meg a bajom, de azért a babaházam konyhájába szerintem jó lesz. :) Mondjuk a kép mérete sem könnyíti meg a helyzetemet... Remélem, jó lesz majd a babaházam konyhájába, mert ezt oda szántam. :)




A tenger mélyén

A mai igazából egy gyerekeknek való program volt, de távoli terveim között szerepel egy gyerekekkel kapcsolatos dioráma/roombox elkészítése is, ezért a jól bevált "valamire csak jó lesz" alapon megfestettem a teknősös képet is. :)



Ezek az online festések jelentősen visszavetik a babaházprojektet, mert jelentős mennyiségű időt vesznek el, de azért igyekszem majd haladni a hálószobámmal is. :)

Vigyázzatok magatokra!
Melli

4 megjegyzés:

  1. Me encantan ¡que maravilla!!.
    Un saludo

    VálaszTörlés
  2. You are a woman of MANY talents Meli and I think that your paintings are Marvellous!!! I especially like the Provence one with the bike, which perfectly captures the sun against the wall and the lushness of the hydrangea! :D

    VálaszTörlés
  3. Fantástico, seguro que te quedará genial en la cocina, buen día:-)

    VálaszTörlés
  4. Oh Melli they are wonderful and if the size is a problem for indoors why not make them a mural for the exterior! They are too good to not use and would add incredibly special uniqueness to a room box!

    VálaszTörlés