2020. április 29.

Pillanatok / Moments

Vissza kell majd lapoznom, milyen határidőt tűztem ki magamnak a hálószoba berendezésére. Ha április végét, akkor közepesen rosszul állok. Valójában jól haladok, de az eléggé biztosnak látszik, hogy nem leszek kész holnapra. De nincs már sok hátra, pár apróság hiányzik, fotók a falról, valami az ágyról és az asztalról, egy szőnyeg és legalább egy virág, aminek még helyet is kell találnom. A problémás sarkom egész jól alakul, tetszik a zsúfoltsága. A kalitka alatt az asztalkát egyelőre meghagyom barnának, mert még nem biztos, hogy ez lesz a végleges helye. Ha igen, akkor majd rózsaszínre festem. Egyelőre a szekrényen levő dobozt (az asztalka mellett keressétek) sem festem le, majd meglátjuk, itt marad-e, és ha igen, milyen színnel lenne a legjobb.




A szekrény tetejére készítettem egy bőröndöt. (Illetve kettőt, de az elsőnek a színe egyáltalán nem illett a szobába.) A bőröndbe egy olaszországi kirándulás emlékei kerültek.



Azt hiszem, adnom kell magamnak még egy hetet. :)
Melli

5 megjegyzés:

  1. Very Very Sweet! I love old suitcases especially when they are filled with miniature memorabilia representing those special moments in your life.

    VálaszTörlés
  2. Ya te queda poco,así que ánimo,lo importante es que tengas las cosas claras y luego todo fluirá! Muy bonitas las maletas!!
    Besos.

    VálaszTörlés
  3. The corner is looking lovely and interesting and the trunk full of memories is wonderful! I like the idea of painting the table just so that it is better seen in the dark corner.
    Feel better and give yourself as long as you need!

    VálaszTörlés
  4. Es una habitación llena de encanto.
    Espero que te mejores pronto.

    VálaszTörlés
  5. Beautiful objects in the corner.

    VálaszTörlés